adidas sneakers
  Inloggen  |   Account aanmaken    
Valuta:
Nederland

Verzenden & retouren

Lees deze richtlijnen voordat u uw bestelling.

Wij bieden een 7 dagen retour & Exchange garantie op alle producten. Indien u wenst te ruilen of retourneren van een artikel, neem dan contact met ons op voorhand voor verdere instructies. Verzendkosten worden veroorzaakt in een terugkeer of uitwisseling zijn voor rekening van de koper.

terugkeer

Wilt u uw item terug te keren, kunt u ons vertellen de eerste plaats, met vermelding van de reden en de opdracht voor de terugkeer binnen 7 dagen na ontvangst. Alle items moeten weer samen worden geleverd met de originele verpakking. Alle pakketten moeten via een traceerbare methode worden gestuurd. Ons bedrijf is niet verantwoordelijk voor de pakketten verloren tijdens de terugkeer. Opmerking moet worden betaald de verzendkosten van de koper. Neem dan contact met ons op met uw vragen en opmerkingen voor het plaatsen van uw bestelling.

uitwisseling

De artikelen moeten worden geretourneerd binnen 7 dagen na levering en de klant is verantwoordelijk voor het veroorzaken van alle scheepvaart door het hele ruilproces te zijn. Alle items kunnen alleen voor producten die voor dezelfde prijs hebben, let wel worden uitgewisseld dat ons bedrijf de vervanging zodra de opbrengsten werden ontvangen zal uitgeven.

Bestellings-annulering

Als u een bestelling heeft geplaatst en wilt u het later te annuleren, dan kunt u gebruik maken van onze klantenservice zo snel mogelijk. Maar als uw bestelling is verzonden, kan niet worden beëindigd, totdat de producten worden geretourneerd.

terugbetaling

Terugbetaling zal zo snel mogelijk worden ingericht als ontvangen de terugkeer producten. Als je door een restitutie voor het niet teruggekeerd punt, zal een terugbetaling worden uitgegeven als ons. Door het probleem in combinatie Wanneer de restitutie wordt ingediend, kun je verwachten dat het geld te ontvangen binnen 15 tot 25 werkdagen, als het duurt enige tijd voor de credit card bedrijven en verwerken van de bank terug te betalen.

Als u vragen hebt, niet voldoen aan het terugkeerbeleid, neem dan contact met ons op.