adidas sneakers
  Inloggen  |   Account aanmaken    
Valuta:
Nederland

Privacy verklaring

Gegevens verzamelen wij uw naam, factuur- en verzendadres, telefoonnummer, e-mailadres, overschrijving e-mail adressen en creditcardgegevens. De gegevens worden opgeslagen in een veilige database en is alleen toegankelijk door opnemen persoonlijke gecodeerde gegevens. Als u wilt dat de gegevens gecorrigeerd of verwijderd je doet met ons opnemen via e-mail en laat ons weten wat je wilt. Alle aanvragen zullen worden voltooid binnen een redelijke termijn, een bevestiging van uw e-mail zodra wij aan uw verzoek worden toegezonden.

Onze privacy beleid is streng en zijn altijd efficiënt. U kunt er zeker van zijn dat elke en alle informatie op onze website is ingediend, zal voor altijd vertrouwelijk. Als gevolg van u te informeren over ons beleid, bevorderen we vertrouwen, voor allen, informatie overbrengen, of het kopen of specifieke verzoeken om informatie en voor het lidmaatschap login.

We gebruiken de informatie die u over uzelf wanneer u een bestelling of andere aanvraag plaatsing te voltooien alleen over het verzoek om uw tevredenheid. We deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om de aanvraag te voltooien. We doen dit voor de informatie die u over iemand anders beschikbaar wanneer u een bestelling alleen het product te verzenden te plaatsen en om de levering te bevestigen. We deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om de opdracht te voltooien.
U kunt alle informatie over u te verwijderen of te wissen aan te vragen. Om uw privacy en veiligheid te beschermen, nemen we redelijke stappen om uw identiteit te verifiëren voordat u toegang krijgt of correcties.

Wij gebruiken terugkeer e-mail adressen aan de e-mail die we ontvangen te beantwoorden. Deze adressen worden niet gebruikt voor andere doeleinden en zal niet worden gedeeld met derden. Om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, nauwkeurigheid van de gegevens en zorgen voor het juiste gebruik van informatie, hebben we in de plaats fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures te beschermen en beveiligen van de informatie die we online verzamelen.